Sicko

Jaha då har man gått och blivit sjuk då! Och nu menar jag rikigt sjuk, jag e inte ens på jobbet..och det var längesedan jag stannade hemma från jobbet.. Ont i hals, mun öron näsa och feber! jippi!! Är ju så tråkigt att bara ligga på soffan, jag blir rastlös..men sen när man ska ta tag i och göra nått, typ städa eller nått annat behövligt så får jag svettnignar och mer hosta..så får väll bara finna mig i att stanna i soffan. Ska ladda ner nån bra film..men vad?? ge mig film tips!!??

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s