Tips från coachenOfta hör man ju folk klaga att när man ska locka håret att de aldrig får till det och att dens hår inte går att locka osv..jag vet inte hur många locktångar jag har köpt i hopp om att få fina lockar till mitt hår. Men här kommer ett tips till alla er som trodde ni inte kunde få fina lockar som håller men än 1 timme..svaret heter GHD. har äntligen fått min nya plattång..och ja dena gör underbara lockar och är svinlätta att använda…den kostar lite mer än vanliga platt/locktångar men funkar 1000 ggr bättre! Välvärt sitt pris..

Annons

En reaktion till “Tips från coachen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s