Snyggast på bagge galan..(och på jorden)

Før øvrigt så var det en pinsam Guldbagge gala i år. Varfør ska allt var så barnsligt och fjantigt. Varfør ær det som om allt ær gjort før barn? Kan man inte ha lite seriøsare tal, upptrædande seriøsare folk som ska dela ut priser..osv..Sen måste jag sæga att jag tycker att Steig Larsson filmerna ær alldelss før øverskattade, bara før att de går hem hos svenska folket så ær de inte några mæsterverk innom film..och jag tycker inte att Noomi ær så himmla bra heller!
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s