what to eat??

just det… Ær den nån dær ute som har nått bra tips vad jag ska bjussa mina førældrar på ikvæll nær det kommer?? Nått som ær gott och lætt och man slipper anvænda ugnen..( den e lite pajj) KOm igen nu o ge mig era bæsta recept!

Annons

2 reaktioner till “what to eat??

  1. Jag tyckte det du lagade till oss vad gott!Har kopt ingredienser sa ska jag gora samma :). Vad var det for sas, bara soja och vatten du hade i woken?Ha en mysig helg nu med mamma och pappa!!kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s