AVATARNu har jag just kommit hem från att sett Avatar och jag ska säga att jag blev väldigt positvit överaskad! Jag gillade den, och villka effekter med 3d! och vackra färger och allt…jo jag gillade den! Fina var jag och kajjan i våra 3d briller!…Så nu har man sett den iallafall och det var det värt! Men visst var det en modernare touch på dessa 3D glasögon..sist man hade sånna var ena ögat rött och andra grönt, men nu 2010 ser de alltså ut så här! Alla fall i Oslo…

Annons

2 reaktioner till “AVATAR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s