Hur tænkte du nu Carola????

”Jag behöver mat och kläder” Carola Häggkvist kom till Haiti tre veckor efter jordbävningen. Där filmade hon reklaminslag för stödgalan Hopp för Haiti och träffade Edens Dorelus, 15. Han har tidigare gått i Betlehemskolan i Riguad. Men de senaste två åren har han inte kunnat gå där eftersom den är för dyr för honomr. Ändå är han med i Carolas reklam. Av henne fick Edens Dorelus en present: en flaska Hugo Boss Soul för 620 kronor

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s