Memory Lane

Nu e jag trött..har pratat med syster på Skype och vi har pratat massa minnen om tiden då man bodde hemma hos mamma o pappa. Vad mysigt och lätt allt var då.. man fick skjuts vart man än skulle.. nya kläder tills man skulle på minidisco på Saltmästarn, lagad mat varje dag och god sådan, obligatorisk kvällsfika har alltid varit viktigt hemma hos oss, gärna till nån serie på tv. Sunset Beach som man alltid låg och slummrade till efter skolan..följa med mamma och storhandla på fredagarna och tjata till sig senaste Tvillingarnaboken och Respons schampo! Hämta lilla syster i stallet och stanna och köpa massa godis på Godislagret, så mycket att de räckte hela helgen! Fika på Rätt Rätt, hyra film på Sanna, köpa Banana Skis på Strand Jouren, fika hos farfar och springa ner till Vetekransen och köpa chokladbiskvier, ta gratis vykort på JC som man sen hade på väggen hemma.., Åhhh jag vill va liten igen, saknar den tiden och den kommer aldrig igen, man får väll istället se till att ens egna barn också får en barndom att längta tillbaka till..puss till mamma och pappa!

Annons

En reaktion till “Memory Lane

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s