God Morgon Världen!


I natt har vi sovit på soffan- allt för OS. Och inget mer hockey för Sveriges del då.. fan! Var ju så spännade jag kunde inte ligga still i soffan i morse de sista minuterna i matchen! Och jag har till och med sovmorgon men ändå vaken kl 6 i morse för att se på hockey!!! vad har hänt?? Innan jag blev ihop med Johan hade jag inte sett en enda hockeymatch..men nu är det kul tycker jag!!?? Men nu är det alltså slut..4 år till nästa gång…jaja nu dricker vi massa kaffe och tittar på Malou..vad gör ni?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s