Sicko

Åh villken underbart rolig helg jag och Tove hade! Shopping, vi gick till frissan, goda luncher och goda middgar! Drinkar, vin, drinkar..promenad i vår solen skrattat i mängder. Men andra ord en bra helg! Inte så bra nu..jag e sjuk..börjar tro att jag blev matförgiftad efter den där sista thaimåltiden!? Jag gick hem från jobbet i går förmiddag och har sovit i ca 24 timmar, min kropp har kännst som den vägt 100 kg för varenda rörelse har varit jobbig…nu har jag vaknat till liv igen men e alltså inte på jobbet, Tone och hennes mamma har just varit här och druckit kaffe och hämtat lilla Pixie..jag har ätit en macka, och det det första sen i söndags kl 14.00!!!!!!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s