Loves Dexter!

Om ni undrar varfør det inte har hænt nått nytt hær på bloggen ær det før jag har hammat i någon slags tv koma! Jag och Johan har fastnat totalt i Dexter! Herrgud villken underbart bra serie, som vi haft nerladdat længe men av någon anledning inte børja titta på! Men nu kan man helt enkelt inte slita sig! Jag vill hem nu och se! Och de bæsta ær att jag bara e inne på 2:a sesongen och jag tror det ær 5! Så har mycket kvar att se fram emot! Vældigt bra spelat och serien e snyggt gjord så om nån inte sett den SE DEN!! Det ær vældigt mycket blod, jag som e så rædd før blod men dettta ær som lite terapi.
Ibland undrar jag om man nån gång har varit næra att råka utfør tex en mørdare eller våldtæksmann, men man liksom blivit ræddad av nått, eller den som tænkt døda en blivit skræmd. Om någon føljt efter en eller stått och spanat men just som han ska slå till så han blivit avbruten av ett eller annat..tænk om nån står och spanar på mig just nu, som vet vart jag jobbar och planerar att følja efter mig nær jag går hem..før att sen sætta en spruta i helsen på mig och søva mig før att sen ta hem och stycka mig..??
Oj gud hur det læt…før mycket tv tittande tror jag…
Nu ær det bara några timmar kvar på jobbet sen ær jag ledig i 5 dagar! Så i morgon om allt blir som vi planerade igår åker vi upp till Sundsvall imorgon!

Annons

2 reaktioner till “Loves Dexter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s