Sol!

Tænk vad intressant det ær detta med væder! Hur många gånger per dag pratas det inte om vædret! Något som man aldrig vet till 100% och nått som ingen kan påverka! Hur många gånger per dag læser man inte på facebookstatusen ”åhhh Sol idag” ” jævla skitvæder” ”Kallt ute -20″ osv osv…typ fler gånger ” fredagsmys” (hatar det ordet) . Alla som kommer in i butiken komenterar vædret..likaså jag sjælv då…ok ville inte komma nån vart med det, bara lusigt att man bryr sig så mycket om nått man ændå inte kan styra øver…och nått som vi har varje dag, oavsett sol eller reng, værme eller kyla….nu har jag ægnat før mycket tid på detta inlægg om væder jag också…

Annons

En reaktion till “Sol!

  1. haha vad hade "fredagsmys" med vader och gora haha..men jag vet jag hatar ocksa nar folk snackar om fredagsmys!!btw sa ar det valdigt varmt och skont nere i Skaune idag! sakert varmare ann hos er 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s