FyndIdag har jag fyndat! Skor och klänning! Sen var jag på aker brygga och skulle äta glass, men efter ett besök i en provhytt blev det inget med det..min vänner åt dock så jag blev läskad!..sen blev det kaffe på nichol och nu är jag hemma och ska laga en härlig soppa! Klockan är halv 9 och solen stålar fortfarande in genom fönster som om kl vore 12! Härligt med vår och ljus!!
Gud jag måste bli bättre på att ta bilder med kameran..bilderna från iphone suger….

3 reaktioner till “Fynd

  1. haha, ja den där heidigrejen gick igång mitt under en företagsekonomilektion! haha…. först bara kom det där klingandet och jag bah "öööh…. va fan? fick jag mail med en ny signal eller vad var det?" och sen började det där introt där hon pratar…. haha. så jävla avslöjat okoncentrerad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s