Snyggaste byxorna just nu!

Dessa vill jag ha på benen…lite för dyra för mig just nu bara, dessa är Acne…kanske man ska köpa ett par billiga vita brallor att batika själv. Som vi batikade när jag var liten, för veckopengen sprang vi till Vitt Porslin som butikken hette, den låg inne i Lyran huset. Sen sprang vi (åkte buss eller cyklade) lika fort hem igen och batikade allt som kom i vår väg…Nån som har bra tips för hur man batikar snyggt i flera färger?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s