buddha to buddha

Nej nu e jag så besviken, var på posten för att hämta ut lite prylar jag beställt. Kommer hem och sliter upp paket för att sätta på mig min fina ring som har jag har beställt från buddha to buddha..och så klart var den för stor! passade inte på ett enda finger så förstår inte hur jag mätte! Jaja är ju lungt är ju bara att skicka tillbaka och byta..men sånt kan ju ta lite tid och jag ville ju använda ringen NU! Som tur var passade johans klder från WE så vi behöver inte skicka tillbaka allt…nu e det dags att gå på 1 års kalas!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s