DVF

Då ær det massa rea igång i butikerna! Men jag tycker de ær dåliga med det hær i Oslo, vældigt trøg start dær de bara børjar me 20% ! Hallå vad ær det før rea? I utlandet startar de minst me 50% och æven mer! Vad spelar 20% før roll ?ær ju inte så att man går bananas då direkt! Alla fall hittade jag denna topp på Eger, den ær från Diane von Furstenberg och jag måste typ ha den, vældigt fin bak i ryggen med drapering och liten øppning upp till, men som sagt 20% gør ju igen skillnad…så hoppas den finns kvar nær det blir lite bættre rea!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s