Look A Like…

Idag har ju letat ihjäl mig efter dessa byxor! Väldigt Givenchy inspiretrat måste jag säga!! Lite väl kanske.. Men jag vill gärna ha de i rätt storlek! Köpte dem här om dagen utan att prova dem, och alltså så är de för små! Jag har varit på varenda HM i centrala Oslo utan något resultat! Fan fan… jag ska ha de här brallorna! Får väll leva på vatten i några dagar då om de ska sitta snyggt..lite väl tajta nu..Det finns även en kort kavaj till dem men den fanns så klart bara i den största storleken, är de meningen att jag inte ska ha dessa plagg?

Annons

2 reaktioner till “Look A Like…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s