Måndag morgon…

Då var det måndag igen då, veckorna bara flyger fram! I dag kommer min mamma och hälsar på! Hon hade några dagar ledigt så då passade hon på att komma hit, det tycker jag var bra en bra ide! Jag har en del jobb jag håller på med men kan styra de lite som jag vill, ska jobba undan lite här innan hon kommer. Men först ut en tur med Jocke i den underbara vädret! Nu kommer det väll ändå ingen mer snö?

Jocke var lite morgontrött idag efter all lek med Signe igår, men bara att ladda batterierna för idag har mamma med sig deras hund Sigge, så var beredd på mer hund bilder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s