Last night!

Kommer ni ihåg när jag för ett tag sedan berättade om att jag och Silje hade varit på uppdrag? Nu är resultatet klart och det har premiär på tv norge i kväll! Programmet heter Alt før Damene, där har jag alltstå varit assistent till Silje när det gäller ett av avsnitten. Ni som har kanalen måste kolla in detta fina program! I går kväll var det premiär visning för oss som varit med och gjort denna serie på BAR Tjuvholmen. Det var en fantastisk trevlig kväll med god matt och massa gott vin! Tack till MONSTER!
 I dag känns det helt ok att ha hemma kontor..

Invigde Marni byxorna från HM, jag gillar dem verkligen men det var konstig form på dem.
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s