Safilo visade oss fina bågar!

Tidigare i dag var jag på Safilos pressvising av vårens solbriller! Det passade ju bra idag när vi har haft årets varmaste dag. Har ni någon gång tänkt på vilket jobb det är att göra ett par solglasögon? Det hade inte jag, men vi fick en bra genom gång i vad som krävs för att skapa ett par handgjorda desigernbågar, och det är inte lite! Man förstår att vissa saker kostar, och visste ni att de är bättre att gå utan solglasögon än att gå med ett par som saknar UV skydd? Det beror på att har man bara ett par mörka bågar utan skydd vidgas din pupill, då släpper den in mer ljus i ögat än om du gå i vanligt ljus, och det är skadligt för ögat. Men köper du dina solglasögon på en vanlig butik behöver du inte oroa dig, som regel ska alla bågar som säljs i butik ( oavsett om det är HM eller Gucci) vara utrustade med UV skydd.

Jag fastnade för dessa jag har på mig under, men jag kommer faktiskt inte ihåg märket..

Från Dior kom dessa snygga bågar!

Fastnade även för dessa nedan som kom från Alexander McQueen

Det var massa glada färger från Marc Jacobs!

Vi var så lyckligt lottade att vi fick välja ut ett par bågar från Carrera så dessa fick följa med mig hem!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s