Härliga dagar!

Sitter hemma och jobbar på deadlines som jag har till KK. Men har även hunnit med en lång tur i skogen men Jocke. Det är det jag gillar mest med att jobba frilands, att man oftast kan lägga upp dagen som man vill. Så det har blivit rutin att  ta ut lillen på en lång förmiddags tur så att även jag får lite träning. Så här innan bikini säsongen är det ju inte fel, och man blir glad när man ser resultat, jag får väll tacka Jocke att jag numera kommer i ett par av mina gamla favorit byxor!

Bild

Bild

Bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s