Fynda Marni/HM

Lugn och skön lördag här hemma. Har varit ute på två sköna promenader med lillen. Sitter hemma och kollar runt lite nätbutiker. Ska erkänna att man bli lite irriterad när man köpt kläder till full pris från Marni/HM kollektionen som man nu hittar på hemsida till väldigt låga priser! Mina höga skor som jag köpte för 1000 kr kostar nu på nätet 400! Man skulle ha haft is i magen och väntat, men trodde att fler skulle förstå vilket fint samarbete det här var och att ting skulle ta slut, så jag ville säkra mig vissa produkter. Var du en av dem som tyckte nått var för dyrt och avstod? Gå in på H&M´s hemsida och fynda nu! Gäller här i Norge i allafall..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s