Måndag på S&S

 I dag har jag börjat på ett nytt uppdrag, nämligen på Steen & Ström där jag och Lina ska styla skyltfönsterna. Har hitta så mycket fint i butikerna så det har varit svårt att bestämma vad man ska gå för. Det blir mycket fina färger och mönster så mycket kan jag säga. Visste ni förresten att de har fått in väskor från Stella McCartney på Steen & Ströms väska avdelning på nedreplan? Det visste inte jag så det var en glad överaskning, ännu roligare att vi kunde använda dem till stylingen! I morgon fortsätter vi men herrstylingen och hoppas att de kommer gå lika bra!

BildDenna topp från Acne ville jag gärna ha med mig hem…kanske man ska ringa Paris och prata med Hanna..?

BildNågra av outfitsen som börjar bli klara..

BildLunchdags med Lina!

BildVäskan som jag vill ha!!

Annons

2 reaktioner till “Måndag på S&S

  1. Åhh vad roligt! Blir du inte helt köpgalen dör inne?! Jag har inte vågat mig in på evigheter och den ständigt tomma plånboken säger att det dröjer 😦 Du föresten dom där snygga Marninyxorna, hur ska dom sitta egentligen? Du som kan sånt :)Jag har ett par som jag hatälskar!!

    1. Jo det blir man verkligen..ja du de där byxorna, de sitter lite skumt på mig med, men min sitter rätt löst och det tycker jag känns bra, man får nog ha det som känns bäst för en själv 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s