Dags för förändring…

Det här med att gå till frisören är alltid ett dilemma för mig. Till att börja med för jag inte har någon fast frisör som jag verkligen gillar, och dels för att när jag väl är där så bestämmer jag mig för att göra nått drastiskt, typ klippa lugg eller klippa allt för kort, trots att jag egentligen bara ville klippa topparna! Men i morgon är det dags, jag ska klippa mig, kommer nog bli en del för just nu ser håret förjäkligt ut! Men denna gång känns det bra, jag ska till Sigrid på Adam & Eva, vi har har jobbat på en fotoshoot så känns bra att få komma till någon som jag vet är super duktig. Kanske ska jag gå för den här längden..?

Bild

Bild

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s