God Morgon!

Här har vi redan hunnit med frukost och morgonpromenad i regnet, som tur är har ingen snö nått Oslo, än.  Känns som detta varit en lång påsk och jag ska erkänna att jag längtar till vardag igen, knäpp tycker kanske ni men jag börjar bli rastlös! Kanske är det för att vi har firat påsken här i Oslo och inte på ett fjäll eller liknade. Men i detta land så är ju röd dag lika med super stängt överallt, om man inte vill gå loss på Bunnpris eller 7 eleven, så det finns inte mycket att göra. Särskilt inte idag då det regnar. I dag hade varit en perfekt dag för en tur till Ikea så jag kan sätta fart med min nya garderob! Men känns som det kommer blir en mys dag i soffan med matinèr på tv, som tur är allt påskgodis slut! Vad gör ni på er sista lediga dag?

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s