Do It Yourself!

Jag kommer ihåg när jag var liten då jag, min syster och vår vän Erika var trogna kunder på en butik som då hette Vitt Porslin. Där spenderade vi många veckopengar på att köpa batikfärg. Vi tillbringade många timmar i vår tvättstuga och det luktade batikfärg i hela huset. När vi var klara med tröjorna invigde vi dem på lördagens disco på Saltmästar´n. Det var tider det, idag får man betala tusen lappar för att få ett par batikjeans från Isabel Marant. Så jag har som många andra hakat på trenden med att göra dem själv- jag har ju batik i blodet. Skillnaden idag var att jag använde klorin istället för färg vilket jag inte gjort förr, men det ska nog bli bra. Så här började jag, hur det blev får ni se senare, det vet nämligen inte jag heller än eftersom det ligger i bad nu..

Annons

2 reaktioner till “Do It Yourself!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s