Så till resultatet!

Det blev ju inte helt som jag tänkt mig. Dels för att jag klantade mig på några punkter, tex att inte använda gummisnoddar eller något annat som inte också bleks. Jag använde allt för mycket klorin vilket gav ett slitet resultat, nämligen små hål lite här och var. Så kommer nog att gå och köpa ett par vita byxor, köpa färg och prova igen! Skamm den som ger sig! Nu ska jag byta om för jag och Terese ska på ett event i Posthallen!

Bild

4 reaktioner till “Så till resultatet!

  1. Pingback: Nytt i garderoben

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s