Så till resultatet!

Det blev ju inte helt som jag tänkt mig. Dels för att jag klantade mig på några punkter, tex att inte använda gummisnoddar eller något annat som inte också bleks. Jag använde allt för mycket klorin vilket gav ett slitet resultat, nämligen små hål lite här och var. Så kommer nog att gå och köpa ett par vita byxor, köpa färg och prova igen! Skamm den som ger sig! Nu ska jag byta om för jag och Terese ska på ett event i Posthallen!

Bild

Annons

4 reaktioner till “Så till resultatet!

  1. Pingback: Nytt i garderoben
  2. inte för att vara taskig men det såg lite ut som du har vart och jobbat på ett slakthus 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s