Hälsade på hos This is Pr

Denna dag har varit lång! Sitter hemma i soffan nu och snart blir det lång varm dusch. Jag har så ont i huvudet att jag tror det ska expoldera! Den har pågått hela dagen och jag har haft massa att göra så humöret är inte på topp. Men men som sagt dusch och soffan ska bli skönt. I dag har jag varit och  kollat in hösten hos This is Pr och herregud vad mycket fint de hade! Blev kär i skinnvästen från Never Denim, vill ha skor som liknar på Isabel Marant och fina smycken från Dyrberg/Kern! Har även plockat kläder till morgonens Bli Ny shoot, hoppas verkligen min huvudvärk har släppt tills då..

Bild

Vill ha, om jag kommer ihåg rätt så kommer den även i svart!

Bild

Fina smycken i både guld och silver…Bild

Längtar tills dessa är ute i butiken, de kommer från Bik Bok!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s