Bills bills bills….

Är det nått som jag inte gillar så är det pappersarbete, räkningar och ta tag i saker man skjutit på. Men idag har jag tagit tjuren vid hornen och fått massa gjort. Bra dag att gör det på då, årets finaste och jag satt inne med min nya revisor och hade ett långt möte. Men det gick bra så jag är glad! Väl hemma igen tog jag tag i några pappershögar, ringde några telefonsamtal och klumpen i magen försvann! Nu är jag nyss hemkommen från parken och ska laga middag! Det var min dag, hoppas ni har haft det fint i solen! I morgon ska jag ut och plocka styling för på fredag bär det av mot en tjej helg i Göteborg!

Bild

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s