Update!

Lite dåligt med uppdateringar här, men har haft så mycket att göra! Helgen har spenderats i mysiga Göteborg hos Angelica och Viktor. Vi tillbringade en underbar dag på St Jörgen Park Spa, jag skulle kunna bo där! Väl tillbaka i Oslo hade jag två dagar med ”Bli Ny” men världens bästa team. Idag skall jag ut och fixa lite saker till en fotoshoot jag ska styla på söndag med Tomas och Annie, så det rullar på! Men först blir det en skogspromenad med lill hjärtat!

Ni vet väll att ni kan följa mig på Instagram..? Där mitt namn är corneliabrunasso

20120509-235614.jpg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s