Blue Monday!

I dag har jag inget speciellt att skriva om, har rättat upp i gårdagen genom att levera tillbaka kläder och kontaktat försäkringsbolaget. Hade ett möte ang ett kommande jobb som verkar spännande men det var nog så spännande den här dagen kunde bli. Blev ett litet bakslag från igår, kom att tänka på vad obehagligt allt var, att nån varit inne i bilen och stulit av våra saker! Det känns som jag är otursförföljd! Hoppas på en bättre dag i morgon, den startar med pressfrulle hos Body Shop så det är ju en bra början i allafall!

BildJocke är bra att ha när man är lite nere..

Annons

En reaktion till “Blue Monday!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s