Look Good Feel Good Do Good- THE BODY SHOP!

Morgonen började på bästa sätt på The Body Shop. I dag lanseras nämligen de första PULSE butikerna globalt. I dom kommer man att hitta hudvård, smink och kroppsprodukter. All inredning är noga utvald så att det ska skydda jorden ytterligare, tex så som att de bara använder LED-belysing, bara använder sig av trävirke som är FSC sertifiserat, speciell klimatanläggning osv. Allt för att försöka göra värden mer rättvis och bättre! Body Shops första ambassadör är utsedd och det är ingen mindre än modellen/skådesplearen Lily Cole. Den 4 juni lanseras en limited edition make-up serie som bär hennes namn, ingen av produkterna är testade på djur eller innehåller nått som kommer från djur! Det är något som är viktigt för mig!

Raw food till frukost, trevliga samtal og massa lärorik information om hur Body Shop arbetar gjorde min morgon mer spännande än vanligt.. tack Body Shop och tjejerna på This is Pr!

Bild

Ambassadören Lily Cole

Bild

Godisbord i nya butiken

Bild

Ny Body Mist som luktade otroligt gott, ser framemot att använda min Mango och Cocos!

Bild

Body Butter är den produkt som säljs mest hos Body Shop, och man förstår ju varför..

Bild

Spafit är en serie som innehåller 100% naturliga ingredienser! Citrusekstrakt och eteriska oljor från citrusfrukt. Dessa ämnen är kända för sin dränerade egenskaper och uppstramande effekt! Ska bli spännande att prova!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s