Planering..

Dagarna har gått i ett här med nationaldag, jobb och fotoshoots! Vips var det lördag och jag börjar inse att det är dags att se vad man ska packa ner i väskan när det på tisdag bär av till New York. Jag hatar att packa, även fast jag till och med i skolan fick lära mig hur man packar den ultimata resegarderoben så funkar inte det för mig. Jag är nog med kläder som jag är i min personlighet, gillar inte att planera, impulsiv och lite knäpp, så därför är det  för mig tråkigt att planera allt i minsta detalj som ska ner i resväskan. Men jag ska försöka slänga i hop lite bra basplagg som man lätt kan hotta upp med hjälp av smycken och skor. Skulle det vara något jag skulle ha glömt hemma är jag ganska så säker på att jag kan hitta ting där som jag kan fylla upp min väska med…

Bild

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s