Masion Martin Margiela for HM!

Det första mailet som fångade min uppmärksamhet var från H&M! Nu är det klart vilken designer som de kommer jobba med i nästa samarbete. Det är ingen mindre än det franska modehuset Maison Martin Margiela! Detta kommer bli spännande! Jag har själv inte så stor erfarenhet eller relation till märket så detta ska bli kul. Vi får dock vänta lite, 15 november är det dags att börja köa, hm nja kanske inte här i Norge då, flera av deras senaste sammarbeten har reats ut på nätet bara veckor efter att de släppts i butikerna…

Bild

Masion Martin Margiela SS 2012

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s