Musslor på Rust!

I kväll har jag varit på Rust med fina vänner och pratat jobb, semester, livet i allmänt och haft det trevligt. Vi åt goda musslor och drack lite öl. Sommar kvällarna ska man ta till vara på så vi tog även en sväng inom Sollis! När jag kom hem vi 23 tiden var det fortfarande ljust ut så tog en liten kväll promenad med lillen, är det inte fantastisk att vi har så ljusa kvällar här? dagen blir ju så mycket längre. Nu blir det lite tv och sen i säng, ska försöka komma upp i tid i morgon och besöka Presskontakterna för Grab an Run…

Bild

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s