Update!

Jag borde ha en spärr på min dator som gör att jag inte kan surfa när jag ska jobba. Jag har suttit i timmar med ett jobb till KK, men inte fått så mycket gjort egentligen eftersom jag bara fastnar med bloggar, tidningar, shoppingsidor facebook..ja ni förstår, så saker och ting tar tid men börjar nu att arta sig. Har kommit fram till att jag jobbar bättre på kvällen/natten och på så vis är jag ursäktad att sova lite längre på morgonen. I dag blev det sovmorgon på både mig och Jocke, sen blev en pw i skogen. Sen skulle jag egentligen jobba men det blev en lunch på Olivia med Jon istället, så men andra ord en lugn start på veckan. I morgon blir det andra bullar, jag ska upp i tid och ut och leta lite kläder till torsdagens Bli Ny! Jag har även startat en bloppis men mer om det i morgon..

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s