Vad jag har för mig..

Här har det varit lite lungt ett tag, lika lungt om jag har det på landet typ. Är med lillen i sommarstugan hos mamma och pappa. Johan fick vara kvar i Oslo och jobba. Här gör vi minsta möjliga, äter gott, träffar fina vänner, går skogspromenader, kollar på obligatoriska sommarserier, Allsång på Skansen (ok står mest på och igen tittar) Morden i Midsumer, Wallander och andra deckare.Läser tidnignar och böcker, lyssnar på Sommar i P1. Åh vad jag älskar våra sommarpratare! I dag strålar solen å jag har badat och solat (lyssnat på Sommar) på terassen, och bränt mig lite så nu blev denna update till..åter kommer när nått spännande sker!

En reaktion till “Vad jag har för mig..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s