Semester igen då…

Då var jag i Oslo igen då, jag och lillen kom igår eftermiddag efter en lång tågresa som avslutades med buss eftersom det var arbete med någon räls. Det uppskattades inte kan jag tala om, jag var helt slut när vi kom hem! Efter ett möte idag visade det sig att några jobb jag har blir fram flyttade och att då blir ledig hela juli! Det är både på gott och ont, eftersom jag inte för så längesedan var på semester och det brukades en del pengar då, så nu är frågan vad jag ska hitta på? Håller tummarna för sol och värme de kommande dagarna!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s