Rainy Day!

Vad händer med sommaren? I dag höll jag och lillen bli dränkta när vi var på vår dagliga skogsrunda. Jag skojar inte när jag säger att jag kunde vrida ur mina kläder på vatten när vi var hemma, det var som om himlen öppnat sig! När det blev uppehåll mötte jag upp Veronica uppe i Bogstadveien där vi hade lunch och rea shoppade lite. Veronica gjorde ett fint ”fynd” i form av en underbar Prada väska! Avis ska jag erkänna, hittade en jag med men den får vänta, istället blev det en skjorta från Isabel Marant/etoile och en från Zara. Så blir det när vädret sviker och man måste trösta sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s