Ok, seriöst…

Jag brukar inte klaga på vädret, irriterar mig mest på alla statusar och liknande ang väder och vind. Är ju inte så mycket man kan göra åt liksom! Men nu kan jag inte hålla mig längre! Vad är det för sommar vi har egentligen!? Jag och lillen fick söka skydd under x antal träd på dagens promenad då himlen åter igen bestämde sig för att öppna sig, vi har halvvägs hemma och långt borta i skogen. Träningskläderna gick i vanlig ordning vridas ur, börjar bli en vana nu. Jag blir deprimerad av detta, sitter och letar sista minuten resor men hittar inget bra, det är inte bara jag som är trött på detta väder verkar det som, dessutom har man ju lillen och Johan jobbar massa nu..What to do?

Ja tack…

Annons

2 reaktioner till “Ok, seriöst…

  1. Jag är precis som du Cornelia. Orkar inte klaga så mycket, men SERIÖST?!? Känns som höst och jag inte existerade när det var sommar..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s