Hemma Spa!

När regnet öser ner och man har jobbat hela dagen får man unna sig lite när man kommer hem! Släck ner i badrummet och tänd något gott doftljus och sätt på nån bra musik, typ Lana del Rey. Önskade att jag hade ett badkar, men ikke så i detta fall blir det att hoppa in i duchen. Här är några av mina favoriter för ett mysigt hemma spa!

20120802-210058.jpg
Börja med att skrubba kroppen från döda hudceller och få igång blodcirkulationen, denna scrub med citrusekstrakter stramar upp och luktar super gott, Body Shop. Lägg en ansiktsmask! Denna med Aloe Vera ska sitta i 20 min och är lätt att kleta på också från Body Shop. Biotherm är en favorit när det kommer till bodylotion, denna luktar friskt av apelsin. Återfukta ansiktet men en god fuktighetskräm, denna fina burk heter Steamcream och kan användas på hela kroppen men jag har den mest i ansiktet och på händerna. Läpp peeling från Kremfresh, denna produkt är underbar! Smeta på och skrubba med fingret och läpparna blir som nya, smakar dessutom som godis! Denna hårolja köpte jag för några dollar när jag var i usa sist, gör underverk me lite slitet hår! När du gottat dig med allt detta så kryper du ner i soffan och tittar på Necessary Roughness, det ska jag göra nu!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s