Øya festivalen!

Just nu håller Øya festivalen på för fullt här i Oslo. Festivalen håller til mitt inne i stan, Midelalderparken närmare bestämt och det innebär att den nästan ligger granne med mig så vi har live musik varje kväll här hemma. I går hade jag sån tur att jag fick en endags biljett så jag fick komma på insidan av staketen! Festivalen är slutsåld så det var massa folk, stämingen på topp och vädret var på vår sida! Är det nån av er som ska på festival i helgen? Vet att ni är några som åker till Way out West i Göteborg, hoppas ni får en fin helg! Nu ska jag i väg till Kantina och äta och styla kök!

Bild

Bild

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s