Följ med på visingen…

Snart dags för en ny runda på OFW, det blir nog bara en visning för mig ikväll, Wiksèn och därefter lite grillfest hos Presskontakterna och ”Arnie Says”! Solen börjar titta fram igen efter en lite regnskur så hoppas på att den håller sig framme, vill ni följa med mig kan ni göra det på Instagram där jag går under det fina namnet, corneliabrunasso

BTW hur fin är inte dessa pjucks som jag hittade på Zara igår, de blir mina!

Bild

 

Annons

En reaktion till “Följ med på visingen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s