MADONNA

Villket fantastisk kväll jag har haft! Ska erkänna att jag inte har någon speciell relation till Madonna, men när jag fick en billjett till konserten ikväll kunde jag ju såklart inte tacka nej, och jag blev inte besviken kan jag lova, villket show hon bjöd på! Jag kan inte förklara vad imponerad jag är av den damen och inte minst hennes duktiga dansare! Det var en mäktig show som jag aldrig ville skulle ta slut, hon blandade nya och gammla låtar och i upphottade versioner som jag gillade. Bäst var Vogue både låtmässigt och snyggast på scen!

20120816-024337.jpg
Veronica, Kjetil och jag innan konserten!

20120816-024432.jpg
Väl inne var vi i lite för god tid så det blev en del väntan…men den som väntar på något gott..

20120816-024536.jpg
Så tog en bild så dog min mobil..men men har kvar denna kväll i mitt minne!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s