Stackars mig..

Måste erkänna att det har varit en ganska långsam lördag, trots sol och värme har jag suttit inne förutom några promenader med lillen. Jag har fått nån form av utsalg, typ nässelutslag i ansiktet, halsen och bakom öronen. Förmodligen är det nått jag ätit men kan inte komma på vad, har inte ätit konstigt eller ovanligt vad jag kan minnas? Allafall, detta gjort att mina ögon svullnat upp och kliar. På såvis kan jag inte använda linserna. Ni som känner mig vet att jag ser nada utan dem, mina glasögon då, jo dem har lillen bitit sönder och jag har inte hunnit skaffa nya! Så det enda jag har har fått till här inne idag är saker som kan göras på nära håll efter som jag inte ser nått, typ surfa, läsa bloggar och nu ska jag läsa lite bok! Hoppas ni har en roligare lördag än mig…hoppas på bättring tills i morgon!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s