Så var det en ny vecka..

Veckan har som vanligt börjat med Bli Ny. Nu för tiden är måndgar den enda dagen som går på rutin för mig, resten av veckan vet man aldrig vad som händer. Vi har haft en skön dag i solen med fotoshoot ute, men det känns att det måndag, jag har varit konstant trött idag, fattar inte varför. Mina utslag börjar bli bättre och jag kan ha i linserna igen tack och lov! Nu ligger vi och vilar lite här hemma jag och lillen, har just varit ute på promenad.

20120827-171429.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s