Att man kan ha så fel?

Visste ni att sju av tio norska kvinnor använder fel bh storlek? Detta gäller även mig (fast jag är svensk) men har i alla år trott att jag hade storlek 80C, gissa om jag blev förvånad när måttbandet visade att jag hade storlek 70F?! Ska erkänna att jag är dålig på att köpa underkläder, särskillt bh:ar men idag känns det som om jag fått en ny rygg! Tänk att det kan bli sån skillnad på ens hållning med rätt storlek på bh:n. Efter denna morgon kommer jag alltid att ta mig tid när jag ska shoppa underkläder. Tjejerna från CHANGE har koll på bröst så gå dit om du ska köpa nya underkläder! Genom att få rätt hjälp och ta dina mått innan du shoppar kan du spara pengar, din rygg och nacke många besvär, dessutom slipper du hängbröst i alltför tidig ålder!

20120828-133746.jpg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s