MISSONI FOR LINDEX

Bild

Fina mönster i fina färger, denna dagen har gått i ett! Började dagen hos This Is med att kolla in Lindex samarbetet med italienska MISSONI! Ser framemot tills kläderna kommer i butiken, vi får vänta till 25 sept. Jag gillade verkligen denna kollektion och tycker det var bättre än HM´s senaste samarbeten, väldigt prisvänliga också. 10 % av den totala intäkten från kollektionen går till Rosa bandet och kampen mot bröstcancer! Kommer ni som jag stå i kö den 25:e?

Bild

BildEfter lite kaffe och frukost blev det plock till Bli Ny samt köpa nya glasögon till mig! Äntligen, kanske egentligen ska vara glad att lillen bitit sönder de gamla så att jag tog tag i att köpa nya. Vilka det blev får ni se inom kort, vill ha dem nu!! men skulle ta upp till fjorton dagar! Efter det hade jag mötet med Momo om ett spännande projekt som jag inte kan vänta på att sätta igång med. Sen blev det ett besök hos Polhem med lite mer plock. Äntligen hemma efter en tur med lillen, skulle egentligen på event hos Filippa K, men sorry soffan lockar mer i detta kalla och regniga väder..

Vad tycker ni om dessa?

En reaktion till “MISSONI FOR LINDEX

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s