Ordinary Day…

Dagen i dag har mest gått i att lämat tillbaka alla kläder från fotoshooten i söndags, det var en del påsar kan jag lova! Men det var det värt! Sitter och skriver rent produkt info från några Bli Ny. Som vanligt kan jag ju inte låta bli att surfa runt, just nu håller jag på att leta rätt på en høst/vinter kappa åt mig själv. Ska unna mig själv en fin år, det är jag värd. Har ju spanat på några hos Mango, men just nu ser det ut som om det kommer blir någon av dessa från Acne. Vad tror ni?

Bild

Bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s