Perfekta Shopping väskan Glitter!

20120921-131649.jpg
Det är snart helg, solen stårlar och hösten är här! Det firar jag med att dela ut två fina, perfekta shopping vesker från Glitter! När man är ute på stan och shoppar/fikar/koser sig är de jobbigt att bära runt på en tung väska, denna väger ingenting och du får plats med allt du behöver. Allt du behöver gör för att få denne väska är att dela /gilla detta inlegg på din facebook, så lottar jag två vinnare under helgen!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s