Breaking News!!

Hösten är ju tiden för hemma pyssel, man får lust att möblera om, köpa nya prylar, ja allmänt fixa i hemmet. Kanske är det för man börjar till bringa mer tid inom hus? I stället för att bara möblera om så slog vi till med en flytt till ett litet hus! Ska man göra om är det väll lika bra att göra om totalt liksom? Så om några veckor kommer vi bo i hus i en annan del av Oslo! Känns underbart, bara öppna dörren och släppa ut lillen på en gräsmatta, sitta ute i gården och grilla (ok kanske dröjer lite) ja helt enkelt komma ner på marken. Alltså är det några hektiska veckor fram för oss med jobb, packning, slänga massa onödiga prylar osv, sånt tar alltid mer tid än man tror. Vi har just nu kommit hem från att signera kontraktet och allt känns väldigt bra och jag är väldigt lycklig just nu!

Säg ifrån om du har tips på en effektiv flyttfirma..!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s